SNEL JE RIJBEWIJS HALEN BIJ RIJSCHOOL RAP

Bij rijschool RAP stemt je instructeur de lesmethode af op je individuele kwaliteiten en je persoonlijke leertempo. Hierdoor wordt de lestijd optimaal benut . Zo haal je sneller je rijbewijs. Bovendien duren de lessen 100 minuten. Uit onderzoek blijkt dat dit het meest effectief is. Het leerresultaat ligt veel hoger dan bij een kortere les. Daardoor is uiteindelijk 15% minder lestijd nodig.Wil je binnen 8 weken examen doen?


Dan worden je lessen zo ingepland dat je binnen 2 maanden examen kunt doen. Dit kost je wel iets extra. Vraag naar de voorwaarden. 

Vraag direct een gratis proefles aan!

RAP FAQs

Waarom is de TussenTijdse Toets (TTT) zo belangrijk?
De TTT is een onmisbaar hulpmiddel en betaalt zich altijd terug! Een examen is altijd spannend. Daarom biedt het CBR een toets aan die precies hetzelfde is als een echt rijexamen. Alleen is hij goedkoper en na afloop geeft de examinator nuttige adviezen en tips. Dat betekent dat je optimaal bent voorbereid op het echte examen. Uit onderzoek blijkt dat je slagingskansen met 20% toenemen na het afleggen van een TTT. Bovendien hoef je op het echte praktijkexamen geen bijzondere manoeuvres meer te doen!

2TODrive: rijles vanaf 16 jaar

Ben je 16,5 jaar? Dan mag je al beginnen met lessen bij rijschool RAP op de openbare weg.

Lees meer over 2TODrive...

Aan de slag?

Bel voor een afspraak of proefles:

06 27 45 88 00

 

Openingstijden

 maandag   gesloten    
 dinsdag - vrijdag   08:00 - 17:20   uur
 zaterdag   09:40 - 17:20    uur
 avondopening in overleg    
©2019 Rijschool RAP

Search