Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Rijschool RAP met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Rijschool RAP verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door Rijschool RAP worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. Rijschool RAP aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Rijschool RAP aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Rijschool RAP opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel Rijschool RAP alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Rijschool RAP niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden. Verwijzingen naar sites die niet door Lexnova worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen.

Hoewel Rijschool RAP uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Rijschool RAP worden onderhouden wordt afgewezen. 

Aan de slag?

Bel voor een afspraak of proefles:

06 27 45 88 00

 

Openingstijden

 maandag   gesloten    
 dinsdag - vrijdag   08:00 - 17:20   uur
 zaterdag   11:20 - 17:20    uur
 avondopening in overleg    

Search