LEREN AUTORIJDEN BIJ RAP

Bij rijschool RAP leer je veilig en zelfbewust deel te nemen aan het verkeer. Je werkt met moderne navigatie-apparatuur en je instructeur maakt gebruik van een tablet. Op die manier worden je lessen leuk en leerzaam.

Wat je verder nog moet weten 

Standaard langere lessen
Je lessen duren standaard 100 minuten (2 lesuren). Uit onderzoek blijkt dat het resultaat van zo’n les veel  hoger is dan bij een kortere les. Daardoor is 15% minder lestijd nodig!

Bevoegdheid instructeur
Je instructeur werkt volgends de RIS-methode. De Rijopleiding In Stappen is de modernste manier om een rijopleiding te volgen.  Lang niet iedere rijschool hanteert deze methode. 

Volg je vorderingen
Bij rijschool RAP krijg je een persoonlijke instructiekaart waarop je vorderingen precies worden bijgehouden. Je weet exact  waar je staat in je leerproces.

Rijlessen afgestemd op jouw kwaliteit en tempo
Rijschool RAP stemt de rijlessen af op jouw kwaliteiten en leertempo. Dat betekent: geen verspilling van lestijd. En jij haalt sneller je rijbewijs. 

Vraag direct een gratis proefles aan!

RAP FAQs

Waarom is de TussenTijdse Toets (TTT) zo belangrijk?
De TTT is een onmisbaar hulpmiddel en betaalt zich altijd terug! Een examen is altijd spannend. Daarom biedt het CBR een toets aan die precies hetzelfde is als een echt rijexamen. Alleen is hij goedkoper en na afloop geeft de examinator nuttige adviezen en tips. Dat betekent dat je optimaal bent voorbereid op het echte examen. Uit onderzoek blijkt dat je slagingskansen met 20% toenemen na het afleggen van een TTT. Bovendien hoef je op het echte praktijkexamen geen bijzondere manoeuvres meer te doen!

2TODrive: rijles vanaf 16 jaar

Ben je 16,5 jaar? Dan mag je al beginnen met lessen bij rijschool RAP op de openbare weg.

Lees meer over 2TODrive...

Aan de slag?

Bel voor een afspraak of proefles:

06 27 45 88 00

 

Openingstijden

 maandag   gesloten    
 dinsdag - vrijdag   08:00 - 17:20   uur
 zaterdag   11:20 - 17:20    uur
 avondopening in overleg    

Search